Natuurgeneeskundig Therapeute
Mariėtte van Lierop

 

 

 

 

 
Bio Resonantie voor dieren

 

Ook voor dieren kun je bio-resonantie inzetten en wel met hele goede resultaten. Dieren worden namelijk niet belemmerd door allerlei gedachten en invloeden waar wij mensen wel “last” van hebben. Een dier reageert zuiver zonder last te hebben van geestelijke weerstand.

Je kunt het gebruiken voor het behandelen van ziekte of klachten, maar ook om te kijken welke emoties er mee spelen bij het gedrag van het dier. 

D.m.v. een band om de buik zit het dier aangesloten op het onderzoeksapparaat. Dit apparaat is verbonden met een laptop die de informatie van de test weergeeft en waarmee je vervolgens via het apparaat laat behandelen.

Wanneer er naast lichamelijke/emotionele factoren ook factoren uit de directe leefomgeving van de hond een rol spelen waardoor bij de hond probleemgedrag ontstaat werken wij samen of verwijzen we u door naar  Monique Bouten van High five 4 dogs. Zij is een gediplomeerd gedragstherapeute voor honden en u kunt bij haar terecht voor professionele begeleiding en training van uw hond.

Het is nu mogelijk om uw dier online op te geven.

Klik hieronder om uw dier op te geven,

Zie ook www.highfive4dogs.nl

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Interview Bergse Bode

Aangesloten bij

Onder Nummer :

4661-A-07380

 

 

 

 

 

webmaster@betermetnatuur.nl

 
 
 
 

 
       

 

 


 

 

© Copyright Bram van Lierop
 
Tel: 0164-680401